Vathë me gurë – Në Shtëpinë Tonë, 15 Maj 2019, Pjesa 4
15/05/2019 12:19

Aksesorët për nuset janë ndër më të preferuarit, sidomos në Kosovë, ku parapëlqehen të jenë me gurë të mëdhenj dhe me shumë shkëlqim. Mes shumë aksesorëve të tjerë, Hana Jahiu Abdyli na flet për vathët me gurë që ajo realizon nw ngjyra dhe madhësi të ndryshme. Ajo na ilustron hap pas hapi realizimin e 2 palë vëthëve.