Uji i trëndafilit – Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 4
12/06/2019 14:14

Cilat janë disa nënprodukte të trëndafilit që mund të realizojmë në shtëpitë tona? Si bëhet uji dhe vaji i trëndafilit dhe cilat janë përfitimet shëndetësore të secilës? Specialistja e biokozmetikës Klea Mustafa na jep më tepër informacion.