Soirée, Paratë apo karakteri? VIP-at zbulojnë kriteret që duan tek partneri, 26 Shkurt 2020, Pjesa 2
26/02/2020 23:17

Rita Lati, Roza Lati, Flavio Qarri, Laert Vasili, Indrit Çela, Zamira Koleci, Isida Mollaymeri, Lorenc Hasrama, Ardi Asllani dhe Xheisara kanë folur në Soirée rreth partnerit të tyre ideal dhe cilat janë kriteret kryesore që ata shohin dhe duan që të ketë njeriu i tyre i zemrës.

Soirée, Surprizë! I njihnim si këngëtarë të muzikës live, por kanë studiuar për kanto, 11 mars 2020
11/03 23:38
Soirée, Këngëtarët e njohur që kanë kaluar nga muzika klasike tek ajo moderne, 11 mars 2020
11/03 23:38
Soirée, Këngëtarët e muzikës së lehtë që kanë studiuar kanto, 11 mars 2020
11/03 23:37
Kejsi Tola: Nga bashkëpunimi me Flori Mumajesin deri tek koncerti lirik “Për ty”, 11 mars 2020
11/03 23:35
Marjona Metohu performon në Soirée këngën “Bosh”, 11 mars 2020
11/03 23:34
Soirée, Orgesa Zaimi këndon këngën e Kejsi Tolës “U rritëm”, 11 mars 2020
11/03 23:33
Aurel Thëllimi & Ylber Gjini ndezin atmosferën në Soirée me “O dhëndër ku vete kështu”, 11 mars 2020
11/03 23:32
Soirée, Aurel Thëllimi këndon “Deh Vieni Alla Finestra” të Don Giovanni, 11 mars 2020
11/03 23:32
Aurel Thëllimi ndez atmosferën në Soirée me këngën “Tumankuqe”, 11 mars 2020
11/03 23:32
Blerina Braka këndon në Soirée “Altari Dashurisë”, 11 mars 2020
11/03 23:31
Blerina Braka performon në Soirée këngën “Margjelo”, 11 mars 2020
11/03 23:31
Denisa Gjezo këndon në Soirée këngën “Summertime”, 11 mars 2020
11/03 23:31
Soirée, Eltina Minarolli këndon “Kur më vjen burri nga stani”, 11 mars 2020
11/03 23:30
Denisa Gjezo ndez atmosferën në Soirée me një kolazh këngësh, 11 mars 2020
11/03 23:30
Eltina Minarolli këndon në Soirée “Natë pasioni” 11 mars 2020
11/03 23:25
Soirée, Kejsi Tola këndon “Ti më ke mua”, 11 mars 2020
11/03 23:25
Erik Lloshi interpreton në Soirée muzikë klasike “Con te Partiro”, 11 mars 2020
11/03 23:25
Erik Lloshi këndon në Soirée “Zhgënjimin kisha”, 11 mars 2020
11/03 23:24
Pika kontrolli për parandalimin e lëvizjes së personave që mund të jenë infektuar me virus
11/03 23:03
Soirée , Këngëtarët e njohur: Pse studiuam muzikë klasike, por nuk e ndoqëm kurrë, 11 mars 2020
11/03 11:36