Soirée, Modeli Rolando Lekaj, flet rreth gjestit që habiti të gjithë në Kanë, 9 Tetor 2019, Pjesa 4
09/10/2019 23:16

Roland Lekaj nga Lezha, u bë epiqendra e mbrëmjes në amfAR Gala në vitin 2018 pasi bleu koleksionin e fustaneve që kushtonin plot 1.6 milion dollarë.

Tefta Radi përlotet në Soirée për bashkëshortin e saj
17/10 15:14
Tefta Radi rrëfen pengun e jetës së Françesk Radit
17/10 14:50
Roza Radi tregon pengun që i ka mbetur për xhaxhain e saj Françesk Radi
17/10 14:47
Mariza Ikonomi tregon prapaskenat e bashkëpunimit me Françesk Radin
17/10 14:45
Soirée, Tefta Radi rrëfen ditët e fundit të Françesk Radit, 16 Tetor 2019, Pjesa 1
16/10 23:19
Soirée, Prapaskenat e këngë së ndaluar të Françesk Radit, 16 Tetor 2019, Pjesa 2
16/10 23:18
Soirée, Andeta & Rozana Radi rrëfejnë raportin me xhaxhain, Françesk Radin, 16 Tetor 2019, Pjesa 3
16/10 23:17
Soirée, Miron Kotani dhe Ardian Pepa tregojnë historitë me Françesk Radin, 16 Tetor 2019, Pjesa 4
16/10 23:16
Soirée, Për Françesk Radin, 16 Tetor 2019
16/10 23:15
Soirée, Gentian Zenelaj kujton Gent Demaliaj & rrëfen sekretin e albumit, 9 Tetor 2019, Pjesa 1
09/10 23:19
Soirée, A do të bëhet shtëpia e Gjergj Fishtës?, 9 Tetor 2019, Pjesa 2
09/10 23:18
Soirée, Me kë bëjnë krushqi lezhianët?, 9 Tetor 2019, Pjesa 3
09/10 23:17
Soirée, Modeli Rolando Lekaj, flet rreth gjestit që habiti të gjithë në Kanë, 9 Tetor 2019, Pjesa 4
09/10 23:16
Soirée, Nata Lezhiane, 9 Tetor 2019
09/10 23:15
Soiree, Merita Halili dhe Rudina Xhunga/ Gratë në media, 2 Tetor 2019
02/10 23:19
Soiree, Merita Halili dhe Raif Hyseni, 2 Tetor 2019, Pjesa 1
02/10 23:18
Soiree, 2 “Gratë në media”, Tetor 2019, Pjesa 3
02/10 23:16
Soiree, 2 “Gratë në media”, Tetor 2019, Pjesa 4
02/10 23:15
Soirée, Gazmend Paja, 25 Shtator 2019, Pjesa 1
25/09 23:19
Soirée, Ilva Tare, 25 Shtator 2019, Pjesa 2
25/09 23:18