Soiree, Merita Halili dhe Rudina Xhunga/ Gratë në media, 2 Tetor 2019
02/10/2019 23:19
Soirée, Nga Anila Mimani tek Andi Shkoza, bashkohen yjet e muzikës së viteve 2000, 20 Nëntor 2019
20/11 23:19
Soirée, Rikthehen 2Die4: Dikur kemi patur konflikt me West Side Family, 20 Nëntor 2019, Pjesa 1
20/11 23:18
Soirée, Xhavid Dedej rrëfen prapskenat e këngës “Bobi” me Pandorën, 20 Nëntor 2019, Pjesa 2
20/11 23:17
Soirée, Anila Mimani: Nuk do merrja asnjëherë pjesë në festival, 20 Nëntor 2019, Pjesa 3
20/11 23:16
Soirée, Rati dhe Artan Kola ndezin atmosferën në Soirée, 20 Nëntor 2019, Pjesa 4
20/11 23:15
Rikthim në vitet 2000’, Grupi 2Die4 performojnë në Soirée këngën “Më pëlqen”
20/11 23:00
Andi Shkoza rikthen në Soireé hitet “Taka Taka” dhe “Në errësirën e natës”
20/11 23:00
Rikthim në vitet 2000′, Zaim Hasrama performon në Soireé hitin “Take Tuke”
20/11 23:00
Altin Shira rikthen në Soireé hitet “Ç’po më ikën beqaria” dhe “Fjala e fundit”
20/11 23:00
Anila Mimani rikthen në Soirée hitet “Ma ka thënë horoskopi” dhe “E ta dish sa shumë të dua”
20/11 23:00
Soirée, Angela Martini, Iva Tiço & Lida Hoxha | VIP-at ndajnë kush është i bukur, 13 Nëntor 2019
13/11 23:20
Angela Martini: Sot jemi shokë të ngushtë, por Craig David më ka kërkuar të shkonim në hotel
13/11 23:19
Soirée, Angela Martini & Iva Tiço rrëfejnë detajet që nuk i dinim, 13 Nëntor 2019, Pjesa 1
13/11 23:18
Soirée, Lida Hoxha: Dobësimi i VIP-ve dhe ndërhyrjet estetike, 13 Nëntor 2019, Pjesa 2
13/11 23:17
Soirée, VIP-at tregojnë sa rol ka luajtur bukuria tek karriera e tyre, 13 Nëntor 2019, Pjesa 3
13/11 23:16
Soirée, Emiljano Lule: Si i dalloj femrat e bukura pas humbjes së shikimit, 13 Nëntor 2019, Pjesa 4
13/11 23:15
Soirée, Jona Spahiu këndon këngën “Xheloz” të Elvana Gjatës
06/11 23:20
Soirée, Jona Spahiu rrëfen jetën e saj si nënë dhe hyrjen në biznes, 6 Nëntor 2019, Pjesa 1
06/11 23:19
Soirée, Baby Shower surprizë për Brunilda Lahen, 6 Nëntor 2019, Pjesa 3
06/11 23:17
Soirée, Jona Spahiu & Brunilda Lahe | Baby Shower surprizë, 6 Nëntor 2019
06/11 23:15