Soirée, 5 Qershor 2019 – Best Of
06/06/2019 00:00
Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko | Të famshmit brenda një familje, 15 Janar 2020
16/01 00:45
Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko rrëfejnë historinë e dashurisë, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01 23:18
Soirée, Artistët rrëfejnë të veçantat & vështirësitë që ka fama nën një çati, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01 23:17
Soirée, Lisa Kujofsa: Mendoja se isha e paaftë, fjalët e babait më motivuan, 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01 23:16
Soirée, Artistë brenda familjes/ Sa e njohin njëri-tjetrin, 15 Janar 2020, Pjesa 4
15/01 23:15
Isea Çili këndon në Soirée “Mikja ime fëmijëri”
15/01 23:00
Sajmir Çili rikthen në Soirée “Yjet e shpresës”
15/01 23:00
Soirée, “Ëndrra amerikane”, artistët shqiptarë zbulojnë vështirësitë e Amerikës, 8 Janar 2020
08/01 23:19
Soirée, “Më ka marrë malli”, Erand Sojli, dedikim emocionues gruas në emision, 8 Janar 2020, Pjesa 1
08/01 23:18
Soirée, Fillimet e vështira të Lei Kraja: Kam punuar kamariere në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 2
08/01 23:17
Soirée, Lei Kraja: Ja si më kanë ngacmuar djemtë shqiptarë dhe ata amerikanë, 8 Janar 2020, Pjesa 3
08/01 23:16
Soirée, Artistët rrëfejnë çfarë duhet të vizitosh me patjetër në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 4
08/01 23:15
Soirée, “Më hodhi një gur dhe më kërciti gjaku”, Historia e pakëndshme e Herion Mustafaraj nga një fans
08/01 23:00
Erand Sojli performon në Soirée “Dance Me to the End of Love” të Leonard Cohen
08/01 23:00
Soirée, Viti i Ri me nostalgji, muzikë popullore & moderne, 2 Janar 2020
03/01 00:05
Soirée, Erza Muqoli: Si më kërkoi Tuna që të bashkëpunoj me të, 2 Janar 2020, Pjesa 1
03/01 00:04
Soirée, Kiara: S’më pëlqen ta përmend lidhjen me Butrintin, i ka humbur vlera, 2 Janar 2020, Pjesa 2
03/01 00:03
Soirée, Gjergj Leka: Vitin tjetër do bëj një festival, 2 Janar 2020, Pjesa 3
03/01 00:02
Soirée, Kosta Kamberi rikthen në vëmendje disa nga barcaletat e tij, 2 Janar 2020, Pjesa 4
03/01 00:01
Vedat Ademi rikthen në Soirée hitin “Më mashtruan sytë”
03/01 00:00