Shiko Kush LUAN, të shtunën, ora 21:00, në Top Channel
12/10/2018 13:18

“Shiko Kush Luan”, me Luana Vjollcën, këtë të shtunë vjen plot argëtim, humor dhe të papritura. Të shtunën, ora 21:00, në Top Channel.

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 15 Dhjetor, Entertainment Show
15/12 23:30
Ndaje ose Haje – Rita Lati, Roza Lati, Niko Komani, Renis Gjoka, 15 Dhjetor 2018
15/12 23:15
Vetëm 5 sekonda me Rita Lati Vs Roza Lati, Shiko kush Luan, 15 Dhjetor 2018
15/12 23:15
Lexo Buzët: Renis Gjoka Vs Niko Komani, Shiko kush Luan,15 Dhjetor 2018
15/12 23:15
Fashion dhe Kritika nga Niko Komani Vs Sara Kolami, Shiko kush Luan,15 Dhjetor 2018
15/12 23:15
Shiko kush LUAN/ Loja me tollumbace
15/12 22:47
Përqafimi i ngrohtë i Luana Vjollcës për fansen e saj, Xhei në “Shiko Kush LUAN”
15/12 22:31
Pak muzikë e mirë në “Shiko Kush LUAN” dhe të gjithë këndojmë sëbashku!
15/12 21:32
Monika Lubonja “martohet” me Blerim Destanin
15/12 21:26
“Shiko Kush LUAN” dhe batuta e mbrëmjes nga Luana Vjollca
15/12 21:05
“Shiko kush LUAN” kthehet në spektakël humori këtë të shtunë
14/12 18:00
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 08 Dhjetor, Entertainment Show
08/12 23:30
Sfida e Paintball – Rina Balaj, Shiko Kush Luan,08 Dhjetor 2018
08/12 23:15
Ndaje ose Haje – Juliana, Klodiana, Oriela, Isli, Rina, Graciano, 08 Dhjetor 2018
08/12 23:15
Shiko kush LUAN, të shtunën, ora 21:00
07/12 18:00
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 01 Dhjetor, Entertainment Show
01/12 23:16
Ndaje ose Haje – Zamira Kita, Ervin Kurti, Don Phenom dhe Lei Kraja, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
Shiko Kush Përgjigjet – Shiko kush LUAN, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
Shiko kush LUAN – Performancë Dren Abazi, 01 Dhjetor 2018
01/12 23:15
“Shiko kush Luan” ndez skenën me Don Phenom dhe performancën e tij!
01/12 22:49