Sekretet e Portokallisë, 16 Qershor 2019 – Ledio, Rezi (Rroku me kushërinjtë)
17/06/2019 11:11
Portokalli – Episodi 8, Sezoni 33, 31 Maj 2020
01/06 00:15
Portokalli, 31 Maj 2020 – Aforizmat ( Portokallia në kohën e pandemisë )
01/06 00:00
Portokalli, 31 Maj 2020 – Zona e Brylit ( I ftuar Gushë pëllumb Pipero )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Edicioni i Lajmeve ( Rivalitet Brezash )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Melamini në S.Show ( Melamini Flet për punën e tij )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – 2 Poetet – Vezirja ( Bashkëpunim artistik )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Sharesi ( Ndërtimet orar pa orar )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Open Mind ( Arti si ushqim për shpirtin )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Kripa e Detit ( Kundra plazhi )
31/05 23:59
Portokalli, 31 Maj 2020 – Etimoantropologu ( Toponimet e Google )
31/05 23:02
Portokalli, 31 Maj 2020 – Bukra Blanche ( Meditim )
31/05 23:02
Portokalli, 31 Maj 2020 – Çifti i Lumtur ( Kantina e Verës )
31/05 23:01
Portokalli, 31 Maj 2020 – Naqja ( Normaliteti )
31/05 23:01
Portokalli, 31 Maj 2020 – Familja Astari ( Përvjetori i martesës )
31/05 22:29
Portokalli, 31 Maj 2020 – Kultura Live ( Artistët pa punë )
31/05 22:28
Portokalli, 31 Maj 2020 – Ramadani (Gazetarja provokuese)
31/05 22:28
Portokalli, 31 Maj 2020 – 2 Policat dhe EnedaTarifa ( Shoferja e inatosur )
31/05 22:27
Portokalli, 31 Maj 2020 – Luzja ( Takim me fëmijët )
31/05 21:52
Portokalli, 31 Maj 2020 – Muli Dhimo ( Dasma me parulla )
31/05 21:52
Portokalli, 31 Maj 2020 – Doktori dhe Çifti pacient
31/05 21:51