Sazet e Përmetit sjellin në Soirée “A kanë ujë ato burime?”
29/05/2019 22:15

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Mirela Kumbaro, Brunilda Lahe, Vangjeli Telo, Vaskë Curri, Aleks Xhelili, Ardit Roshi, Valbona Mezini, Shamsah Gega, Ariana Nikolla, Matriona Shahini, Niko Mihali, Vaso Tole, Evgjeni Culi, Gjergj Kaleshi, Qirjako Vangjeli, Fation Plaku, Ketrina Jarazi, Avenir Deliu. *Me pjesëmarrjen e Sazeve të Përmetit: Qirjako Vangjeli, Xhelal Zeqiri, Ylli Muço, Jarek Muço, Josif Shukallari, Evgjeni Culli, Sadik Zeqiri, Genti Petro.