Rreziku nga kanceri i lekurës
16/07/2011 17:25

Melanoma, një nga kanceret e lekurës shpesh herë dhe vdekjeprures po përhapet me shpejtësi sipas mjekeve dermatologë, madje tek moshat e reja.