Rikthehet Tatjana Kora: Rrëfen pengun më të madh të jetës!
17/04/2019 23:45

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Bedri Islami, Fabian Basha, Odeta Katundi, Erion Korini, Hygerta Sako, Ludmilla Baballëku, Besmir Metani, Tatjana Kora.