Receta/Linguini me gaforre
27/06/2018 12:04

Paraprakisht gaforret pastrohen dhe zihen në verë të bardhë, ndërkohë kemi bërë gati përbërësit e tjerë: Pomodorinit, verën e bardhë, vajin e ullirit, hudhrën e shtypur, erëza e ndryshme dhe majdanozin e freskët.