Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 9 Korrik 2019, Pjesa 2
09/07/2019 13:04

Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Elidjona Nikolli / Pastiçiere, e cila gatuan parfe dhe cheesecake.