Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 2
22/05/2019 15:32

Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Klei Çela / Kuzhinier, i cili gatuan fileto viçi me brumë sfoliat dhe qepë të karamelizuara. Gjatë gatimit Stela prezanton pyetjen e lojës me SMS.