Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 15 Maj 2019, Pjesa 2
15/05/2019 12:50

Flori në këndin e kuzhinës së bashku me Abi Cani / Shef Kuzhine, i cili gatuan fileto pule me karkalec e avokado dhe sallatë të stinës. Gjatë gatimit Flori prezanton pyetjen e lojës me SMS.