Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 11 Korrik 2019, Pjesa 2
11/07/2019 13:06

Stela në këndin e kuzhinës së bashku me Miklovan Zeqo / Shef kuzhine, i cili gatuan gnocchi me tartuf e gorgonzola dhe tartar toni.