Pushime on Top | Ep.33 | 17 Gusht 2018
17/08/2018 21:34

http://top-channel.tv/programe/pushimeontop/

Pushime on Top | Ep.35 | 19 Gusht 2018 | Bora Zemani, Destinacionet me te mira ne Shqiperi
22/08 18:00
Pushime on Top | Ep.34 | 18 Gusht 2018 | Floriana Garo, Parku i Finiqit, Plazhet e Qeparoit
18/08 21:33
Pushime on Top | Ep.33 | 17 Gusht 2018
17/08 21:34
Pushime on Top | Ep.32 | 16 Gusht 2018 | Gent Dhe Joy Bejko, Stand up paddle
16/08 21:34
Pushime on Top | Ep.31 | 15 Gusht 2018 | Në jaht luksoz , Viola Spiro, Zvërnec
15/08 21:33
Pushime on Top | Ep.30 | 14 Gusht 2018 | Olta Xhaçka me pushime, Një ditë në peshkarexhë
14/08 21:01
Pushime on Top | Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
14/08 16:55
Pushime on Top | Ep.29 | Elda Koçia – Plazhi i Menikut – Adrenalina e sportit të zhytjes
13/08 21:08
Pushime on Top | Ep.28 | Më të mirat e javës 4
13/08 21:01
Pushime on Top | Ep.27 | Kozma Dushi dhe Liljana Kondakçi – Motofest në Vlorë – Kalaja e Sopotit
13/08 21:00
Pushime on Top | Ep.26 | Evi Reçi – Një ditë në anijen e patrullimit “Butrinti P134”
10/08 21:31
Pushime on Top | Ep.25 | Blendi Fevziu – Të punosh në plazh
09/08 21:31
Pushime on Top | Ep.24 | Plazhet e Sarandës – Olesia Leco – Bukuritë e alpeve nga Tamara në Vermosh
08/08 21:01
Pushime on Top | Ep.23 | Jonida Shehu – Sporti i Snorkeling
07/08 21:45
Pushime on Top | Ep.22 | Samir Mane – Via Ferrata në Rugovë
07/08 14:27
Pushime on Top | Ep.21 | Më të mirat e javës 3
07/08 14:26
Pushime on Top | Ep.20 | Kastro Zizo – Me anije në Karaburun
07/08 14:26
Pushime on Top | Ep.19 | Folie Marine – Ilda Bejleri – Misteret e qytetit antik të Orikut | 3 Gusht 2018
03/08 20:59
Pushime on Top | Ep.18 | Koktejlet më të mira në jug | Lumi i Shalës destinacioni trend i vitit | 2 Gusht 2018
02/08 21:01
Pushime on Top | Ep.17 | MC Kresha – Plazhi i Filikurit – Në sheshxhirimin e një filmi | 1 Gusht 2018
01/08 21:02