Portokalli – Episodi 6, Sezoni 32, 10 Nëntor 2019
11/11/2019 00:46

Cabaret Show "Portokalli"- Sezoni 32 Programi “Portokalli“ është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. “Portokalli” nuk ka të bëjë aspak me agrumin e njohur “portokall”, por me ngjyrën portokalli të semaforëve të rrugës. Kjo lidhet me realitetin shqiptar i cili shpesh duket si një makinë e ndaluar në një semafor të mbetur me ngjyrën portokalli, gjë që nuk e lejon as të shkojë përpara e as të kthehet mbrapa. Personazhet e Portokalli janë njerëz të mbetur pikërisht këtu, në këtë pikë kritike, me hallet e tyre të përditshme, të cilët, siç ndodh në një kryqëzim rruge, përballen me fatet e njëri-tjetrit. Çdo të diel, Ora 21:00 në Top Channel.​​​Prezantuar nga Salsano Rrapi, Xhemi Shehu

“Jemi Një”-“Të mos jesh vetëm”! Monolog nga Gazmend Paja
02/12 14:53
“Jemi Një”-“Rrjedh ne kenge e ligjerime!”- Këngë nga Vaçe Zela – Portokalli
02/12 14:44
“Jemi Një”- “Ndiej të Ftohtë”!… – Poezi nga Aldebaran. Interpreton: Jorke Broka
02/12 14:37
“Jemi Një” – “Kujtimit të Motrës” – Poezi nga Petrit Ruka. Interpreton: Erdit Asllanaj
02/12 14:35
“Jemi Një” -“Poezi nga Luigj Gurakuqi” . Interpreton: Rezart Veleshnja
02/12 14:32
“Jemi Një” – “Jam si jam”! – Teksti dhe kompozimi Erand Sojli. Interpreton: Erand Sojli
02/12 14:31
“Jemi Një” – “Qetësi dhe Shpresë” – Përshtatur nga Tomas Eliot. Interpreton: Irgen Çela
02/12 14:29
“Jemi Një” – “Shpresë” – Poezi nga Ali Asllani. Interpreton: Gazmend Paja
02/12 14:26
“Jemi Një”-“Edhe nje here” – Këngë nga Armend Rexhepagiç. Interpreton Aleksandër Seitaj
02/12 14:24
“Jemi Një”- “Fshiji lotët nanë” – Poezi nga Albina Gjergji. Interpreton Erblin Bajko
02/12 14:22
“Jemi Një”-“Moj e bukura Arbëri”- Këngë nga Vaçe Zela. Interpreton: Renada Caci
02/12 14:18
“Jemi Një” – “Durrësi i tretë” – Monolog nga Aleksandër Grami
02/12 14:15
“Jemi Një” – “Në mundç” – Poezi nga Rudyard Kipling. Interpreton: Florjan Binaj
02/12 14:07
“Jemi Një” – “Me veten” – Këngë nga Eneda Tarifa. Interpreton: Algiona Aga
02/12 14:07
“Jemi Një”-“Lëre shenjën tënde”! Monolog nga Jorke Broka
02/12 13:45
“Jemi Një” – “Letër” – Poezi e Miguel Hernandez. Interpreton: Roland Saro
02/12 13:44
“Jemi Një” – “Ende ka shpresë” – Këngë nga Alban Skënderaj dhe Miriam Cani. Salsano Rrapi
02/12 13:39
“Jemi Një” – “Himn i jetës” – Poezi nga Fatos Arapi
02/12 13:36
“Jemi Një” – “Me ty” – Këngë nga Elvana Gjata. Interpreton Arjeta Palushaj
02/12 13:29
“Jemi Një” – “Kurajo për të jetuar” – Poezi nga Ali Asllani Interpreton: Ledio Lako
02/12 13:27