Portokalli – Episodi 3, Sezoni 32, 20 Tetor 2019
21/10/2019 02:30

Cabaret Show "Portokalli"- Sezoni 32 Programi “Portokalli“ është spektakli më i madh i humorit në Shqipëri. “Portokalli” nuk ka të bëjë aspak me agrumin e njohur “portokall”, por me ngjyrën portokalli të semaforëve të rrugës. Kjo lidhet me realitetin shqiptar i cili shpesh duket si një makinë e ndaluar në një semafor të mbetur me ngjyrën portokalli, gjë që nuk e lejon as të shkojë përpara e as të kthehet mbrapa. Personazhet e Portokalli janë njerëz të mbetur pikërisht këtu, në këtë pikë kritike, me hallet e tyre të përditshme, të cilët, siç ndodh në një kryqëzim rruge, përballen me fatet e njëri-tjetrit. Çdo të diel, Ora 21:00 në Top Channel.​​​Prezantuar nga Salsano Rrapi, Xhemi Shehu

Portokalli – Episodi 7, Sezoni 32, 17 Nëntor 2019
18/11 00:30
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Aforizmat (Portokallia me rastin e 75 vjetorit të Çlirimit të Tiranës)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Lëneshat dhe Fallxhorja
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Gerhard Deci (Lyerja e shtëpisë)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Naqja dhe Hënza ne restorant
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ujëvara e ëmbëlsisë (Pajtimi i Ramës dhe Bashës)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Çifti i lumtur (Luzja intervistë pune)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Policat e postobllokut (Kolicia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Editoriali (Editoriali – Shengeni Ballkanik)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Doktori-Pacientja (Nuk i gjen dot damarin)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ramadani – Rimi (Dyshimi Ramadonit)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Bukra – Blanche (Dietologia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kryetari – Nevruzi (Thoma Dhia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Peshkatarët ne S-Show
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ylvis Bakerri (Ditëlindja)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kapo – Hekri (Zysha anglishtes)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Erion Braçe -Sukseset e qeverisë PS
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kori i kinezëve(Lama, Basa, Klyemali)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Vezirja – Aria – Motri (Bashkëautorët)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kuzhina e hallit
18/11 00:15