Portokalli, 20/05/2012 – Koha jote show
20/05/2012 00:00
Portokalli – Episodi 7, Sezoni 32, 17 Nëntor 2019
18/11 00:30
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Aforizmat (Portokallia me rastin e 75 vjetorit të Çlirimit të Tiranës)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Lëneshat dhe Fallxhorja
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Gerhard Deci (Lyerja e shtëpisë)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Naqja dhe Hënza ne restorant
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ujëvara e ëmbëlsisë (Pajtimi i Ramës dhe Bashës)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Çifti i lumtur (Luzja intervistë pune)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Policat e postobllokut (Kolicia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Editoriali (Editoriali – Shengeni Ballkanik)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Doktori-Pacientja (Nuk i gjen dot damarin)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ramadani – Rimi (Dyshimi Ramadonit)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Bukra – Blanche (Dietologia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kryetari – Nevruzi (Thoma Dhia)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Peshkatarët ne S-Show
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Ylvis Bakerri (Ditëlindja)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kapo – Hekri (Zysha anglishtes)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Erion Braçe -Sukseset e qeverisë PS
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kori i kinezëve(Lama, Basa, Klyemali)
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Kuzhina e hallit
18/11 00:15
Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Vezirja – Aria – Motri (Bashkëautorët)
18/11 00:15