Portokalli, 2 Dhjetor 2018 – Erand Sojli (Monolog)
03/12/2018 15:18
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Salsano flet për Gazin si koleg të vjetër
22/07 11:36
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Bestytnitë (Fiksimet e Gazmend Paja)
22/07 11:33
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Xhemi (Spoti Shamikuqes)
22/07 11:32
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Lendis (Ketri)
22/07 11:29
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Ledio (Samiti Berlinit)
22/07 11:15
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Marini (Himni portokallisë)
22/07 11:12
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Delinda, Salsano (Suarek Elbasani)
22/07 11:11
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Gazi, Rezi (Kuzhina, xhirime zyrë)
22/07 11:11
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Albana (Provat e Vezires)
22/07 11:10
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Alex
22/07 11:10
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Irgen (Policët dhe xhirime zyrë)
22/07 11:09
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Renada (Historiania)
22/07 11:09
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Flori, Erditi (Doktori dhe Ger Deci)
22/07 11:08
Sekretet e Portokallisë,21 Korrik 2019 – Katërshja (Leneshat në Together)
22/07 11:08
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Alex Seitaj (Vezirja)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Delinda (Kuli dhe Matilda)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Salsano (Dy prezantime)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Rezi (Betimi)
14/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Erditi (Doktori)
14/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Katërshja (Leneshat)
14/07 23:03