Portokalli, 17 Nëntor 2019 – Peshkatarët ne S-Show
18/11/2019 00:15
Portokalli – Episodi 12, Sezoni 33, 28 Qershor 2020
29/06 00:05
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Aforizmat ( Portokallia për mallrat e skaduar )
29/06 00:00
Portokalli, 28 Qershor 2020 – 2 Policat ( Kola me Kovid )
29/06 00:00
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Together with Love ( Biznesi dhe Lul Basha )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Çifti Politik ( Tek psikologu )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Kuli ( Autobuzi Politik )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Zona e Brylit ( Deputeti rrebel )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Luzja ( Leku sheshit )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Sharesi ( Shtatezania )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Betimi ( Ç’ta jap, ta marrë )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Zimbilja ( Çertifikimi i gomarit )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Bukra – Blanche ( Hipnoza )
28/06 23:45
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Rrok Kinemaja ( Partia e Rrokut )
28/06 23:03
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Edicioni i Lajmeve ( Forca e zakonit )
28/06 23:02
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Familja Astari – Katërshja ( Seti fotografik )
28/06 23:02
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Vezirja ( Përalla e Vezires )
28/06 23:02
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Kapo,Hekri dhe Melamin ( Drejtori në Hipotek )
28/06 23:01
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Naqja ( Koperative )
28/06 22:05
Portokalli, 28 Qershor 2020 – Çifti i lumtur ( Valixhja provokuese )
28/06 22:05
Portokalli, 28 Qershor 2020 –4 leberit dhe Doktori ( Leberit tek doktori i famshëm )
28/06 22:05