Portokalli, 12 Maj 2019 – Psikologia (Pse nuk janë të lumtur shqipëtarët)
13/05/2019 12:07
Portokalli – Episodi 7, Sezoni 33, 24 Maj 2020
24/05 23:53
Portokalli, 24 Maj 2020 – Aforizmat ( Portokallia kundër varfërisë)
24/05 23:53
Portokalli, 24 Maj 2020 – Edicioni i Lajmeve ( I ftuar Doktori )
24/05 23:52
Portokalli, 24 Maj 2020 – Pleqtë – Katërshja ( Ndihmat )
24/05 23:52
Portokalli, 24 Maj 2020 – Naqja ( Pulat e Vendit )
24/05 23:51
Portokalli, 24 Maj 2020 – Kultura Live – ( Deklaratat e shtetit për Artistët )
24/05 23:51
Portokalli, 24 Maj 2020 – Muli – Dhimo ( Xhelozia )
24/05 23:51
Portokalli, 24 Maj 2020 – Familja Astari – Katërshja ( Babi, Vajza )
24/05 23:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Kuli ( Kulit i kanë vjedhur servisin )
24/05 23:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Vezirja – Ludmilla ( Të gatuajmë Live )
24/05 23:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
24/05 22:52
Portokalli, 24 Maj 2020 – Betimi ( Zone e kuqe, Zone e Gjelbër )
24/05 22:51
Portokalli, 24 Maj 2020 – Bukra – Blanche ( Mbledhje online me edukatoren )
24/05 22:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Melamini ( 80 vjetori i mamasë )
24/05 22:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Zimbilja – Lul Basha ( Zimbilja, Luli dhe gomari )
24/05 22:29
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Poetët ( Poezia e Vakisë )
24/05 22:29
Portokalli, 24 Maj 2020 – Etimoantropologu ( PostPandemie )
24/05 22:28
Portokalli, 24 Maj 2020 – Erion Brace ( Katunarët bëjnë hile )
24/05 22:27
Portokalli, 24 Maj 2020 – Çifti i lumtur ( Burri Hajdut )
24/05 22:27
Portokalli, 24 Maj 2020 – Luzja – Sharesi (Rrugët E Biçikletave )
24/05 21:56