Portokalli, 12 Maj 2019 – Pleqtë (Vizita e djalit te Llaqit)
13/05/2019 11:58
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Alex Seitaj (Vezirja)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Delinda (Kuli dhe Matilda)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Salsano (Dy prezantime)
14/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Rezi (Betimi)
14/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Erditi (Doktori)
14/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Katërshja (Leneshat)
14/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Lendis (Ketri)
14/07 23:02
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Albana (Kuli dhe Matilda)
14/07 23:02
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Flori, Irgen, Xhemi (Policët)
14/07 23:02
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Renadës
14/07 23:01
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Renada (Xhirime në zyrë)
14/07 23:01
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Albana flet për Ledion si koleg
14/07 23:01
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Ledio, Marini (Të paekspozuarit)
14/07 23:01
Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Gazi (Ylvi Bakerri)
14/07 23:01
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Irgen flet për Florin si koleg në skenë
07/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Flori (Xhirime në zyrë)
07/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Marinit
07/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Rezi (Bukra dhe Drejtori)
07/07 23:04
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Alex Seitaj (Ylvi dhe Vezire)
07/07 23:03
Sekretet e Portokallisë,7 Korrik 2019 – Lendis (Ketri)
07/07 23:03