Poeti i gruas së bukur/ “Exclusive” sjell sonte në mbrëmje një dokumentar për Ali Asllanin
15/09/2019 12:36

Me ndihmën e të afërmve dhe miqve të të atit, mundi të merrte arsimim mjaft të mirë. Herët nisi të thurte poezi në turqisht dhe persisht. Po si shkoi më tej aktiviteti i tij politik dhe letrar?