Parku japonez – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 5
13/06/2019 12:03

Parku japonez është atraksioni më i ri që i shtohet qytetit të Korçës. Arsyen se përse ka këtë emër dhe çfarë gjejmë aty na e shpjegon më konkretisht kryetari i kësaj bashkie Sotiraq Filo.