Oscars on Top, “Shape of Water” filmi më i mirë
05/03/2018 10:56

Pas një spektakli dhe parakalimi mbi Tapetin e Kuq, mbrëmja gala e ndarjes së Çmimeve Oscars ka shpallur edhe fituesit e saj për çdo kategori.