Nora Malaj replikë me publikun për shtimin e popullsisë
14/01/2020 23:50

Top Show është Emisioni i mbrëmjes i transmetuar nga Top Channel, Emisionin Top Show prej 15 vitesh në Top Channel, drejtuar nga Alban Dudushi. Në programin e emisionit fton çdo ditë nga 6 deri në 8 individë nga fusha te ndryshme te artit, politikës, biznesit dhe shoqërisë qytetare të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqërinë shqiptare. Përfshirja e publikut në diskutim është menduar nga organizatorët të cilët janë të vëmendshëm që biseda të përqendrohet tek tema e ditës. Top Show vjen çdo të martë ora 22.00 . Si gjithmonë vetëm ne ekranin e #TopChannel.