Nje Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut
19/10/2019 15:22

Martesa e Ahmet Zogut dhe konteshes hungarezez Geraldinë tërhoqi vëmendjen edhe për fatin se ajo ishte katolike dhe mbreti i shqiptareve mysliman. Ndaj brenda pallatit mbretëror që sot njihet si ish pallati i Brigadave, u projektua një kishë, te cilen Geraldina nuk mundi ta shihte kurre te perfunduar. Kisha degradoi ndër vite, por Enver Hoxha e kurseu në aksionin e prishjes së kulteve fetare në vend. E lënë në haresë per gati 60 vite ajo u restaurua dhe u kthye ne identitet. Top Channel e sjell per here te pare ekskluzivisht per publikun kete Kapele. të dielën në 20.15 në “Exclusive” Një Kishë në Pallatin e Ahmet Zogut...