“Nike” prezanton spotin unik: Zgjojeni fantazmën!
10/08/2018 17:41

Futbollistët më të njohur dhe yje të tjerë, që kanë ndezur në vitet e kaluara stadiumet anembanë botës, u bënë bashkë në një prodhim unik për markën e re të këpucëve sportive “Nike”.