Në shtëpinë tonë/ Pasioni i një vajze për të ndërtuar barka artizanale
18/04/2019 11:52

Pasioni dhe përkushtimi për rikthimin e traditës së prodhimit të mjeteve të lundrimit e kanë shtyrë Genta Ahmetin që, me mbështetjen e babait të saj, të realizojë barka të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme në mënyrë artizanale. Ajo tregon për emisionin “Në shtëpinë tonë” gjithçka mbi karakteristikat, proceset e realizimit të këtyre barkave, si edhe rrëfen aspiratat lidhur me këtë pasion.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 1
22/05 15:33
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019
22/05 15:32
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 2
22/05 15:32
Muzeu i Pogradecit – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 3
22/05 15:32
Hurmat e Arabisë – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 4
22/05 14:19
Në Shtëpinë Tonë/ Pediatret rekomandojnë hurmën e Arabisë për fëmijët
22/05 11:42
“Në shtëpinë tonë”/ Muzeu i Pogradecit i pasur me fakte historike por me mungesë në investime
22/05 11:37
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 1
21/05 13:17
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 2
21/05 13:05
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 3
21/05 13:05
Anemia – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 4
21/05 13:04
5 receta me patëllxhan – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 5
21/05 13:02
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019, Pjesa 1
20/05 14:53
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019
20/05 14:40
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019, Pjesa 2
20/05 14:09
Kursi parashkollor – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019, Pjesa 3
20/05 14:07
Kanagjegji – Në Shtëpinë Tonë, 20 Maj 2019, Pjesa 4
20/05 13:54
“Në shtëpinë tonë” Kanagjegji, tradita më e vjetër në Kosovë. Ja si manifestohet sot..
20/05 12:06
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 17 Maj 2019, Pjesa 1
17/05 12:25
Në Shtëpinë Tonë, 17 Maj 2019, Pjesa 2
17/05 12:04