Në Shtëpinë Tonë/ Ja çfarë shërojnë kokrrat, gjethet dhe vaji i ullirit
13/03/2019 11:20

Ulliri si bimë medicinale është përdorur që në lashtësi e deri më sot. Si kokrrat, vaji i ullirit e po ashtu dhe gjethet janë shumë të shëndetshëm për organizimin e njeriut dhe parandalues për shumë sëmundje. Specialisti dhe agronomi i ullirit, Hajir Ismaili thotë se gjethet e ullinjve janë plot përbërës kundër viruseve dhe mikro-organizmave të dëmshëm.

Thjerrëzat – Në Shtëpinë Tonë, 23 Shtator 2019, Pjesa 1
23/09 15:04
I ftuar VIP – Aleksandër Çipa dhe Akri Çipa – Në Shtëpinë Tonë, 23 Shtator 2019, Pjesa 2
23/09 15:03
Qeramika – Në Shtëpinë Tonë, 23 Shtator 2019, Pjesa 3
23/09 15:02
Promovim – Tepelena – Në Shtëpinë Tonë, 23 Shtator 2019, Pjesa 5
23/09 15:01
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 20 Shtator 2019, Pjesa 1
20/09 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 20 Shtator 2019, Pjesa 2
20/09 15:02
Në Shtëpinë Tonë, 20 Shtator 2019, Pjesa 3
20/09 15:01
Fundjava jonë – Në Shtëpinë Tonë, 20 Shtator 2019, Pjesa 5
20/09 15:00
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 19 Shtator 2019, Pjesa 1
19/09 15:04
Bukë me vete – Në Shtëpinë Tonë, 19 Shtator 2019, Pjesa 2
19/09 15:03
Çantat me thurje – Në Shtëpinë Tonë, 19 Shtator 2019, Pjesa 3
19/09 15:02
Përdorimet e argjilës – Në Shtëpinë Tonë, 19 Shtator 2019, Pjesa 4
19/09 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Nevina dhe Flori “hutohen pas grepit” gjatë intervistës
19/09 14:45
Në shtëpinë Tonë/ Bukë me vete
19/09 14:39
Patëllxhani – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 1
18/09 15:04
I ftuar VIP – Blerta Tafani – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 2
18/09 15:04
Mobiljet Antike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 3
18/09 15:03
Vizat e bardha – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 4
18/09 15:02
Muzeu i natyrës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Shtator 2019, Pjesa 5
18/09 15:01
Në Universitetin e Korçës shtohen kërkesat për infermieri, “sytë nga Gjermania”
17/09 15:34