Muzeu i Pogradecit – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 3
22/05/2019 15:32

Muzeu i Pogradecit ndodhet në qendër të qytetit dhe përbëhet nga 3 pavione kryesore dedikuar arkeologjisë, etnografisë dhe historisë. Artefaktet dhe dokumentet historike janë vendosur në mënyre kronologjike dhe tipologjike por informacione të detajuara na i jep sot arkeologia Froseda Angjellari Tola.