Meta njofton OSBE-ODHIR: Më 30 qershor s’ka zgjedhje
19/06/2019 19:43

Në një kohë kur misioni afatgjatë i OSBE ODIHR ndodhet në Shqipëri për të monituar zgjedhjet e 30 Qershorit, presidenti Ilir Meta përmes një letre dërguar kryesuesit të OSBE-s Miroslav Lajcak dhe presidentit të OSBE George Tsereteli, ku indirekt u dërgon mesazhin se puna e vëzhguese të tyre, mund të shkoj dëm. Kjo letër nis me sqarimin se zgjedhjet e 30 qershorit janë c’dekretuar.