Luftëtari, sprovë e dyfishtë ndaj Tiranës
23/04/2019 20:44

Në harkun e vetëm 5 ditëve, Luftëtari dhe Tirana do të përballen mes tyre dy herë, por ajo çfarë është në lojë diferencon nga e mërkura në të dielë.