Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 9 Korrik 2019, Pjesa 1
09/07/2019 13:04

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.