Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 1
22/05/2019 15:33

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.