Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 19 Shtator 2019, Pjesa 1
19/09/2019 15:04

Nevina dhe Flori në studio hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Nevina dhe Flori prezantojnë dhe zhvillojnë lojën telefonike.

Në Shtëpinë tonë/ Termoizolimi në shtëpitë tuaja
23/10 16:24
Në Shtëpinë Tonë/ Pesë artizanet më të famshëm të Beratit
23/10 16:11
Ftoi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 1
23/10 15:04
Kryolan – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 2
23/10 15:03
Termoizolimi – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 3
23/10 15:02
Artizanët e Beratit – Në Shtëpinë Tonë, 23 Tetor 2019, Pjesa 4
23/10 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 1
22/10 14:58
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 2
22/10 14:58
I Ftuar VIP – Lajla Përnaska – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 3
22/10 14:57
Fëmijët në rrjetet sociale – Në Shtëpinë Tonë, 22 Tetor 2019, Pjesa 4
22/10 14:57
Ulliri – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 1
21/10 15:02
Kafshët shtëpiake / Papagalli – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 2
21/10 15:01
Punime lëkure handmade – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 3
21/10 15:01
Punimet 3D Casting – Në Shtëpinë Tonë, 21 Tetor 2019, Pjesa 4
21/10 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Arti në 3D
21/10 14:21
Xhensila Mullahi – Kampione Bodybuilding – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 4
18/10 14:59
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 1
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 2
18/10 14:57
Në Shtëpinë Tonë, 18 Tetor 2019, Pjesa 3
18/10 14:56
Në Shtëpinë Tonë/ Llojet e akneve dhe si mund t’i trajtojmë ato
17/10 16:42