Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Qershor 2019, Pjesa 1
12/06/2019 14:15

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.