Kuzhina e Djallit 2, rekord aplikimesh/ Zbuloni datat e audicioneve të para
07/08/2019 16:28

Pas edicionit të parë dhe të suksesshëm të reality show-t “Hells Kitchen Albania”, formati i njohur amerikan rindez këtë fillimgushti akoma më shumë kureshtjen e publikut, fill pas hapjes së aplikimeve të reja për sezonin e ardhshëm.