Kosta Giakoumis improvizon në Soirée këngën e famshme greke
15/05/2019 23:45

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Anna Laska, Oksana Genkina, Zhydrune Sala, Edyta Qiqi (Piwowar), Giorgio Qiqi, Violeta Gjalpi, Yoshiko Shehu, Liming Zhu, Kostantinos Giakoumis, Baris Celik, Manjola Vasmatics, Gabor Vasmatics, At Alvaro Ortiz Jimenez de Cisnero.

Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko | Të famshmit brenda një familje, 15 Janar 2020
16/01 00:45
Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko rrëfejnë historinë e dashurisë, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01 23:18
Soirée, Artistët rrëfejnë të veçantat & vështirësitë që ka fama nën një çati, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01 23:17
Soirée, Lisa Kujofsa: Mendoja se isha e paaftë, fjalët e babait më motivuan, 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01 23:16
Soirée, Artistë brenda familjes/ Sa e njohin njëri-tjetrin, 15 Janar 2020, Pjesa 4
15/01 23:15
Isea Çili këndon në Soirée “Mikja ime fëmijëri”
15/01 23:00
Sajmir Çili rikthen në Soirée “Yjet e shpresës”
15/01 23:00
Soirée, “Ëndrra amerikane”, artistët shqiptarë zbulojnë vështirësitë e Amerikës, 8 Janar 2020
08/01 23:19
Soirée, “Më ka marrë malli”, Erand Sojli, dedikim emocionues gruas në emision, 8 Janar 2020, Pjesa 1
08/01 23:18
Soirée, Fillimet e vështira të Lei Kraja: Kam punuar kamariere në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 2
08/01 23:17
Soirée, Lei Kraja: Ja si më kanë ngacmuar djemtë shqiptarë dhe ata amerikanë, 8 Janar 2020, Pjesa 3
08/01 23:16
Soirée, Artistët rrëfejnë çfarë duhet të vizitosh me patjetër në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 4
08/01 23:15
Soirée, “Më hodhi një gur dhe më kërciti gjaku”, Historia e pakëndshme e Herion Mustafaraj nga një fans
08/01 23:00
Erand Sojli performon në Soirée “Dance Me to the End of Love” të Leonard Cohen
08/01 23:00
Soirée, Viti i Ri me nostalgji, muzikë popullore & moderne, 2 Janar 2020
03/01 00:05
Soirée, Erza Muqoli: Si më kërkoi Tuna që të bashkëpunoj me të, 2 Janar 2020, Pjesa 1
03/01 00:04
Soirée, Kiara: S’më pëlqen ta përmend lidhjen me Butrintin, i ka humbur vlera, 2 Janar 2020, Pjesa 2
03/01 00:03
Soirée, Gjergj Leka: Vitin tjetër do bëj një festival, 2 Janar 2020, Pjesa 3
03/01 00:02
Soirée, Kosta Kamberi rikthen në vëmendje disa nga barcaletat e tij, 2 Janar 2020, Pjesa 4
03/01 00:01
Vedat Ademi rikthen në Soirée hitin “Më mashtruan sytë”
03/01 00:00