“Kontrolli mjekësor bazë dhe rëndësia e tij” – Hipokrati, 23 Nëntor 2019 – Episodi i plotë
23/11/2019 19:31
Bebe dhe prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:31
Vizita tek mjeku – Bebe & prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Vox Pop: Si e shohin njerëzit fekondimin artificial? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Intervistë me Dr.Petrit Vasili mbi nënat mbartëse të shtatzanisë & rasti në Shqipëri, Hipokrati
18/01 19:30
Çfarë është infertiliteti? Intervistë me Dr.Handam Namli, eksperte infertiliteti në ITH
18/01 19:30
Fekondimi in vitro, vëçoritë e tij & mosha e gruas, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Dëshmia e një çifti që ka kryer fekondimin artificial – Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Sa zgjat proçedura e fekondimit & këshillat që i jepen një gruaje? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Këshillat e psikologes Dorina Bredhia për çiftet që ndërmarin proçedurën e fekondimit artificial
18/01 19:30
Lifestyle medicine: Këshillat përgjatë fekondimit artificial, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Kur duhet të drejtohet një çift tek eksperti i infertilitetit? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Live medicine: Si kryhet fekondimi artificial? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Detox: Si të kthehemi në peshë normale pas festave, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:31
Çfarë janë “Smart food” dhe “Super food” ? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Çfarë është Hidrokolonoterapia? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Cilat janë ushqimet e tepërta në ditë festive? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Rëndësia e aktivitetit fizik me Prof.Edmond Stafa, Hipokrati 11 Janar 2020
11/01 19:30
Dieta detox 7 ditore, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Ku konsiston dieta Detox? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Si kryhet proçesi i pastrimit të organizmit? – Hidrokolonoterapia, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30