Kamzë/ Bllokohet linja kryesore e ujërave të zeza, prej 5 muajsh shkarkohen në oborrin e familjes Huli
12/07/2019 20:38
Fiks Fare, Fermerët nuk kanë treg, prodhimet i shesin më lirë se kostoja, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 21:02
Fiks Fare, Bulqizë/ Ujësjellësi që nuk mbaroi kurrë. Bashkia humb projektin, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 21:01
Fiks Fare, Kryemadhi: Fara e re e hashashit 45 ditëshe, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 21:00
Fiks Fare/ Ujësjellësi që nuk përfundoi kurrë. Bashkia humb projektin, Bulqizë
19/07 20:45
Fiks Fare/ Fermerët e fushës së Myzeqesë: Nuk kemi treg për të shitur prodhimet, shitësit na i marrin lirë!
19/07 20:40
Fiks Fare, Politikanët tanë në burg apo çmendinë, 18 Korrik 2019, Pjesa 1
18/07 21:02
Fiks Fare, Ligji për rojet bregdetare nuk zbatohet, 18 Korrik 2019, Pjesa 2
18/07 21:01
Fiks Fare, Sistemi zgjedhor i ka bërë politikanët ‘synet’ nga gjuha, 18 Korrik 2019, Pjesa 3
18/07 21:00
Fiks Fare/ Ligji për rojet bregdetare nuk zbatohet, në plazhe mbyten pushues
18/07 20:40
Fiks Fare/ Fshati Gjipalë në Shijak, 30 vjet ujë me ‘pikatore’
18/07 20:40
Fiks Fare/ Politikanët tanë në burg apo çmendinë?
18/07 20:22
Kamera gazmore në Fiks Fare/ Loja me çakmakun
17/07 21:05
Fiks Fare, Kamera gazmore/ Loja me çakmakun, 17 Korrik 2019, Pjesa 1
17/07 21:02
Fiks Fare, Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjes, 17 Korrik 2019, Pjesa 2
17/07 21:01
Fiks Fare, 75 dollar për t’u relaksuar me përqafimin e një lopë, 17 Korrik 2019, Pjesa 3
17/07 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjës
17/07 20:40
Fiks Fare/ Zaptimit nga plehrat dhe inertet nuk i shpëton as ‘shtëpia e Zotit’
17/07 20:35
Fiks Fare, Politikanët i kanë “hipur” popullit sipër, 16 Korrik 2019, Pjesa 1
16/07 21:02
Fiks Fare, Ministria e Arsimit zgjidh “hallet” e studentëve, 16 Korrik 2019, Pjesa 2
16/07 21:01
Fiks Fare, Meshkujt shqiptarë s’të kënaqin! Duhet përmirësim, 16 Korrik 2019, Pjesa 3
16/07 21:00