“Jemi Një” – “Kurajo për të jetuar” – Poezi nga Ali Asllani Interpreton: Ledio Lako
02/12/2019 13:27

Poezi nga Ali Asllani Interpreton: Ledio Lako

Best Portokalli, Sezoni 33, 05 Korrik 2020
06/07 00:16
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Aforizmat ( Kopjimi artistik )
06/07 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Edicioni i lajmeve ( Online nga shtëpia )
06/07 00:15
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zimbilja ( Vizita e Lul Bashës )
06/07 00:14
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Gerhard Deci ( Sja vlen karantina )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Naqja ( Kospiracioni )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Sharesi ( Lypësit e huaj )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti i lumtur ( Në vaskë )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Pim Ceka( I ftuar Edi Rama )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Zona e Brylit( Ilaçi për Korona virusin )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Vezirja ( Tinder )
06/07 00:00
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 4 Leberit ( Në mbrojtje të Kushtetutës )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Luzja ( Takimi me fëmijët )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Familja Astari ( Liku kërkon dorën e vajzës Astari )
05/07 22:55
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Muli dhe Dhimo ( Together në Përthithen )
05/07 22:54
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Kuli ( Farmaci Kuli i Zogut të Zi )
05/07 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Bukra Blanche ( Meditimi )
05/07 22:30
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – Çifti politik ( Zoti dhe zonja Plasi )
05/07 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
05/07 22:29
Best Portokalli, 5 Korrik 2020 – 2 Poetet ( 2 Poetet dhe Bujar Asqeriu )
05/07 21:46