Izmir Smajlaj – Në Shtëpinë Tonë, 11 Korrik 2019, Pjesa 4
11/07/2019 12:22

Atleti Izmir Smajlaj thyen rekordin në kërcim së gjati duke arritur gjatësinë 8.11 metër. Shkodrani e kishte 8.3 metër rekordin dhe kësaj radhë kërceu 8 centimetër më shumë duke thyer kështu rekordin e vetvetes. Për të ndarë emocionet dhe jetën e tij, Flori e ka vizituar gjatë një ore stërvitje në Elbasan Arena., ku ka intervistuar atletin dhe trajnerin e tij Gjergj Ruli.