Integrimi, Fyle në Shkup
08/05/2012 00:00

Komisioneri evropian për Zgjerimin, Shtefan Fyle u shpreh i kënaqur nga plani aksional i miratuar nga qeveria e Shkupit në kuadër të dialogut paraqasës të nivelit të lartë midis Maqedonisë dhe BE-së.