Hurmat e Arabisë – Në Shtëpinë Tonë, 22 Maj 2019, Pjesa 4
22/05/2019 14:19

Që në lashtësi, hurmat e Arabisë besohej të kishin vlera të jashtëzakonshme shëruese. Megjithatë, vetëm në kohërat moderne shkenca arriti të konfirmojë atë që njerëzit e lashtë e dinin mjaft mirë. Nutricionistja Matina Çobo, na tregon disa vlera dhe vitamina që kanë hurmat e Arabisë.