Hipokrati: Pandemitë botërore në shekuj, 21 Mars 2020
23/03/2020 12:01

Emisioni:" Koronavirus-Si ta mposhtim" Shperthimi i koronavirusit ne Kine dhe shtimi i numrit te personave te prekur ne rreth 200 mije njerez ne rang global, nga te cilet rreth 7 mije viktima, ka rishfaqur friken e perhapjes se nje semundje infektive ne shkalle boterore. Ne mars te ketij viti, pas ngurrimeve dhe vetem atehere kur virusi mori karakter boteror dhe kur Kina izoloi 50 milione njerez, OBSH-ja shpalli gjendjen e jashtezakonshme. Vete OBSH, e cila ne nje moment te caktuar e kishte klasifikuar Koronavirusin si nje semundje epidemike, pikerisht ne 11 mars pohoi se tashme kemi nje pandemi te re. Frika nga virusi detyroi autoritetet ruse dhe kineze të mbyllin kufijtë pavarësisht se mund të dëmtojnë tregun e tyre prej 110 miliardë dollarësh ndërsa Italia pezulloi fluturimet ajrore. Një ditë më vonë Shtetet e Bashkuara te Amerikes shpallen gjendjen e jashtëzakonshme për shëndetin publik dhe ndaloi hyrjen e të huajve në vend, kryesisht te atyre që kishin udhëtuar në Kinë 14 ditët e fundit. Ne historine njerezore, shume mikroorganizma te rrezikshme, shpeshhere dhe te paidentifikuar te pakten deri ne vitet 800, kane provokuar miliona vdekje. Por cilat jane ato pandemi te rrezikshme qe mbahen mend ne historine e njerezimit?

Hipokrati – Episodi i plotë – Hetem Ramadani – Këshillat ndryshe për Koronavirusin – 23.05.2020
23/05 19:27
Hipokrati – Çfarë mendon Hetem Ramadani për vaksinat – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Rëndësia e Vitaminës C për shëndetin e njeriut – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Hetem Ramadani – Rëndësia e Vitaminës D – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Qëndrimi i Hetem Ramadanit për Pandeminë Covid-19 – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Diola Dosti – Çajrat organike të pasur me Vitaminë C – 23.05.2020
23/05 19:00
Miqte e Hipokratit – Ermal Meta – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Bill Gates dhe teoritë konspirative për vaksinat – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Hetem Ramadani – Roli i vitaminës C në rritjen e imunitetit – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Vitamina D, roli i saj në parandalimin e sëmundjeve – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Ermal Meta rrëfen ditët e tij të izolimit – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Vitamina D dhe infeksionet e frymëmarrjes – Dr. Artan Bano – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Melanoma – “Kanceri i lëkurës që vret në heshtje” – Emision i plotë, 16.05.2020
16/05 19:01
Hipokrati – Si të dallojmë nishanet e rrezikshme – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Kanceri i lëkurës – Si shpëtuan “rastësisht”? – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Kanceri i lëkurës dhe Koronavirus – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Nxirja nga dielli, pro dhe kundër – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Kanceri i lëkurës – Diagnostikimi i nishaneve në klinikë – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Vetëegzaminimi i nishaneve – Diola Dosti – 16.05.2020
16/05 19:00
Hipokrati – Kanceri i lëkurës – Personazhe të njohur që janë përballur me të – 16.05.2020
16/05 19:00