Hipokrati, 29 Qershor 2019, Si të gatuajmë shëndetshëm?
29/06/2019 19:30

Mënyra e të ushqyerit është mjaft e rëndësishme për të gjithë. Shefi i kuzhinës, Julian Zguro na tregon disa “sekrete” se si nëpërmjet mënyrës së duhur të gatimit, të përthithim të gjitha vlerat ushqimore nga një produkt.

Bebe dhe prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:31
Vizita tek mjeku – Bebe & prindër falë shkencës, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Vox Pop: Si e shohin njerëzit fekondimin artificial? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Intervistë me Dr.Petrit Vasili mbi nënat mbartëse të shtatzanisë & rasti në Shqipëri, Hipokrati
18/01 19:30
Çfarë është infertiliteti? Intervistë me Dr.Handam Namli, eksperte infertiliteti në ITH
18/01 19:30
Fekondimi in vitro, vëçoritë e tij & mosha e gruas, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Dëshmia e një çifti që ka kryer fekondimin artificial – Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Sa zgjat proçedura e fekondimit & këshillat që i jepen një gruaje? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Këshillat e psikologes Dorina Bredhia për çiftet që ndërmarin proçedurën e fekondimit artificial
18/01 19:30
Lifestyle medicine: Këshillat përgjatë fekondimit artificial, Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Kur duhet të drejtohet një çift tek eksperti i infertilitetit? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Live medicine: Si kryhet fekondimi artificial? Hipokrati, 18 Janar 2020
18/01 19:30
Detox: Si të kthehemi në peshë normale pas festave, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:31
Çfarë janë “Smart food” dhe “Super food” ? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Çfarë është Hidrokolonoterapia? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Cilat janë ushqimet e tepërta në ditë festive? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Rëndësia e aktivitetit fizik me Prof.Edmond Stafa, Hipokrati 11 Janar 2020
11/01 19:30
Dieta detox 7 ditore, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Ku konsiston dieta Detox? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Si kryhet proçesi i pastrimit të organizmit? – Hidrokolonoterapia, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30