Hipokrati, 20 Korrik 2019, Dieta e shëndetshme për mëlçinë
20/07/2019 19:00

Një diet e referuar ushqimeve pa yndyrë dhe larg pijeve alkoolike është mënyra më e mirë për të ruajtur organin e mëlçisë të shëndetshëm. Dietologia Anila Kalleshi na ndihmon me këshillat e saj.

Episodi i plotë: Mjekësia ndryshe e Hetem Ramadanit, Hipokrati,15 Shkurt 2020
15/02 19:46
Mjekësia ndryshe nga Diola Dosti, përgatitja e një smoothie, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Profili i një miku të veçantë, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Klinika Hipokrati, një seancë meditimi nga Hetem Ramadani, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Ushqimet e shëndetshme dhe meditimet sipas filozofisë së Hetem Ramadanit, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Kurimi i diabetit pa medikamente, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Këshillimi LIVE në grup i pacientëve me diabet, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Mjekesia ndryshe dhe dieta ketogjene nga Diola Dosti, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Sa i rëndësishëm është Meditimi, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Publiku pyet Hetem Ramadanin: A duhet të trembemi nga vdekja & pleqëria, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Vox Pop: A besojnë pacientët te kurimi alternativ, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Meditimi në grup me Hetem Ramadanin me pacientët që e besojnë, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Çfarë është Mjekësia Alternative e Hetem Ramadanit, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Pyetje nga publiku i hipokratit për Hetem Ramadanin, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Dëshmi të pacientëve të shëruar, Hipokrati, 15 Shkurt 2020
15/02 19:45
Episodi i plotë: Parandalimi i uljes së dëgjimit te fëmijët, Hipokrati, 8 Shkurt 2020
08/02 19:31
Dëshmia e një prindi të një fëmije me ulje dëgjimi, Hipokrati, 8 Shkurt 2020
08/02 19:30
Rrëfimi i një personi me ulje dëgjimi, Hipokrati, 8 Shkurt 2020
08/02 19:30
Vizitë te mjeku: Testimi i dëgjimit te një i porsalindur, Hipokrati, 8 Shkurt 2020
08/02 19:30
Parlamenti akordon fond për depistimin – Hipokrati, 8 Shkurt 2020
08/02 19:30